Косьо Филипов за първи път признава, че има сериозна приятелка. Двамата са заедно от 7 години, но нямат намерение да се женят.

"И до днес тя не желае да бъде споменавана. Какво ли не съм правил за общо интервю или общи снимки, но тя категорично отказва. Занимава се с недвижими имоти. Живеем заедно, но на този етап не планираме сватба и деца.", казва Филипов в интервю за "Жълт Труд".

Бившият мъж на Божана Филиповатвърди, че има над 1300 приятели във Фейсбук и те са основно дами.

"Повечето от тях са ми непознати, но интересът към мен е голям. Приятно е да знаеш, че хората те харесват. Повечето от тях се възхищават, че не съм високомерен и надут. Дори и да го има, това е моя защитна реакция и като се отпусна, преградите падат. Поздравяват ме за прекрасната дъщеря и съжаляват, че сме се разделили с Божана", казва Косьо.

Той признава още, че обича да се забавлява в къщи, а не по заведения. "Така се чувствам по-уютно. Не си падам по дискотеки и кръчми. Обичам да ги черпя с домашна храна, направена от мен. Изненадвам ги всеки път с различни деликатеси. Много харесват моите спагети на фурна. Правя и тиквички, пълнени с различна плънка", признава за кулинарните си умения водещият. / Lifestyle.bg