По стара традиция русокосите дами винаги са били на почит сред мъжете. Не правят изключение и в Холивуд, където често си намират повод да съставят класация на най-атрактивните блондинки в света на шоубизнеса. Предлагаме ви и собствения си вариант на класация за най-сексапилните руси дами сред звездите.

 

1.Скарлет Йохансон - неслучайно актрисата е неизменно във всякакви подредби за най-желани дами в Холивуд. Каквото и да направи, си остава там. Някак си сме много склонни да забравим неуспешните й филми, както и напъните да предложи певчески заложби. Хубавицата вече е и заета - сгодена е за колегата си Райън Рейнолдс, който очевидно е мъж с късмет.

 

2. Джесика Симпсън - певицата преди броени дни се раздели с досегашното си гадже - куотърбека на Далас Тони Ромо, но пък едва ли ще страда дълго от липсата му при толкова ухажори. Сестра е на не по-малко атрактивна блондинка - Ашли Симпсън. Наскоро пък я избраха и за най-красивия бюст на Холивуд.

 

3. Линдзи Лоън - значително по-палава от гореспоменатите си колежки, Линдзи е по-известна с неизменните си купони, страстта си към алкохола и навика да ходи без бельо.

Кой е последният й филм, лично ние не се сетихме, но пък пак си я харесваме достатъчно.

 

4. Хайди Клум - топмоделът продължава да е актуална личност в света на шоубизнеса и след толкова години. Очевидно е, че германската манекенка е на принципа "противоположностите се привличат", след като още на първата среща с тъмнокожия певец Сийл е правила секс с него, а в днешно време са женени и имат три деца.


5. Джесика Алба - макар преди време актрисата да реши да пробва как ще изглежда като брюнетка, ние сме категорични, че си бе по-красива с русата си коса. Преди няколко седмици Джесика се омъжи за дългогодишния си приятел Кеш Уорън, който едва ли може да се добере до челно място в някоя класация, освен като съпруг на една от най-желаните хубавици в Холивуд...



6. Елиша Кътберт - за Елиша е трудно да отличим сериозен актьорски опит, освен в сериала "24", с който и всъщност изгря като звезда. След това се пробва с една две роли, една от които дори й докара и номинация за най-некадърна актриса. В същото време обаче популярни мъжки списания като FHM, Maxim и др. се избиват да я канят за корица. Разбираме ги защо...


7. Рийз Уидърспуун - дълги години хубавицата бе в сянката на съпруга си Райън Филип. След развода обаче кариерата на Рийз тръгна стремително нагоре. Винаги е твърдяла, че не гледа сериозно на всякакви класации за красота, сексапил и т.н, но това не пречи редовно да се появява в тях. Наскоро Рийз дори изпревари такива имена като Никол Кидман, Джулия Робъртс и Дженифър Лопес като най-популярната холивудска актриса. Списание "People" пък директно я обяви за любимката на американската публика...


8. Камерън Диас - още когато се появи за първи път на екран в "Маската" с Джим Кери, бе очевидно, че от нея ще стане звезда. Камерън блестеше като диамант и с годините засия още по-ярко. Без да блести с особени актьорски качества, е достатъчно само да използва прословутата си усмивка, за да усетиш очевидното й присъствие. Може би и затова си позволява да играе в доста безмислени филми и въпреки това да не изглежда глупаво. Въобще, усмивка за Камерън и място в класацията ни.


9. Чарлийз Терон - сприхавият нрав на красавицата се оказал голямото й предимство преди години, когато вдигайки скандал в банката, била забелязана от филмов агент. Месеци по-късно тя получила първата си роля. Днес е сред най-популярните и обичайни актриси в Холивуд, а фактът, че избра да изиграе обезобразена серийна убийца в "Чудовище" се оказа сред най-хитрите й ходове. Чарлийз спечели "Оскар" за това си превъплъщение, а ние разбрахме, че освен красота, има и талант...


10. Денис Ричардс - и до ден днешен мнозина помнят Денис като бившата съпруга на Чарли Шийн. Неколцина от нас обаче си я припомнят с успех и в уникалната еротична сцена с Мат Дилън и Нийв Кембъл в "Лудории". Тя всъщност й спечели и последната позиция в класацията ни.