Ники Китаеца, който в момента е в Къщата на ВИП Б,адър, направи признание от Изповедалнята. Той довери, че е бил с Азис само заради пари. Тяхната ПР връзка продължила 4 години.

Ники призна, че е израснал само с майка си и брат си, и именно той бил мъжът в семейството. Израснал в Люлин, без много пари, един ден той става шофьор на Азис.

Китаеца довери и как е започнало всичко: "Тогава от едно списание предложиха да сложат нас двамата на корица и да напишат, че сме гаджета. Васко ме попита дали съм съгласен. Аз се съгласих".

От този момент животът на Ники се променя и за пред хората той става интимната половинка на певеца.

Ники довери, че през половината от връзката му с Азис е имал интимни отношения с жена, която е знаела, че той е с певеца само заради ПР и пари. Самият той, дори когато бе заедно с изпълнителят, винаги е казвал, че харесва жени.

Китаеца сподели още, че за тази измислена връзка истината са знаели майка му и приятелите му. "На мен ми беше забранявано да излизам с приятели или да се виждам с някоя жена, към която изпитвам сексуално влечение, защото по този начин някой можеше да ме види и да се развали ПР-а".

Ники решава да си тръгне от Азис, след като преди години спечели 100 000 лв. от играта "Сделка или не". Той не скри, че тогава между него и Васко е имало спорове кой да вземе парите, тъй като певецът смятал, че са негови, защото Ники станал известен именно покрай него и затова бил в играта. Все пак Китаеца взима парите, тъй като той ги е спечелил. После напуска жилището на певеца и се прибира в Люлин.

"Две години Васко не ми говореше. Когато малкият (бел. ред. синът на Ники и настоящата му жена Виолета) стана на 10 месеца той дойде вкъщи да го види и много му се зарадва. Тогава се сдобрихме", призна още бившият на певеца.

Той не скри, че Азис е много добър човек, но при него жаждата за слава и пари е малко по-голяма отколкото при останалите хора. /Lifestyle.bg