През месец март любителите на екзотичната кухня ще могат да се насладят на уникалните тайландски ястия.

Planet Bar de Lux e подбрал за желаещите да опитат нещо по-различно, специален асортимент от продукти. Менюто пък е създадено с помощта на световноизвестни специалисти от шестзвездни хотели.

Всичко е направено по оргинални тайландски рецепти и е така подбрано,селектирано и позиционирано, че да облекчи максимално клиентите в
избора им.

Първи от специалитетите опитаха Дияна Любенова, Златка Райкова и Анн Джи, които се спряха на терин от петешко, тай супа, салата от рукола, смокини и прошуто, а десертът беше бананов кейк и орехов пай.

"Насладете се на специална храна и селектирани вина",ни призовават
гастроономите от Fency, които този месец гостуват с кухнята си в модерното заведение.

Всеки месец, за клиентите на Планет Bar de Luxe, гостуват най-добрите
ресторанти, които предлагат различна и разнообразна кухня.