В името на професионализма, на водещата на новините по Нова телевизия - Даниела Тренчева, й се е налагало да влиза в какви ли не превъплъщения при правенето на различни разследвания. Една от най-интересните случки е, когато прави разследване за сутеньори в Боровец.

През 2005 година Даниела решава да разконспирира схемата, по която престъпниците наемат непълнолетни момичета за компаньонки, а местната полиция си затваря очите. Свързали я с въпросния сутеньор и тя отишла при него със скрита камера. Тогава е била на 26 години, а задачата й била да се представи за 17-годишна ученичка, която иска да започне работа като еротична танцьорка в един от нощните клубове в Боровец. Тогава й обяснили, че работата е с консумация и заплащането се дели наполовина между „работодателя" и компаньонките.

За да успее да измъкне повече информация как точно стават схемите и кой ги прикрива, Тренчева лъже, че майка й не й позволява да проституира, а тя все още няма 18 години. Тогава сутеньорът й обяснява, че никой нямало да разбере тъй като личната й карта щяла да стои у него. Ако някой попита защо танцува на пилона, той щял да обясни, че тя е пияна клиентка, която се е съблякла и инцидентно се е качила там, пише в. „Галерия".

Даниела продължила да разпитва какво би станало ако полиция нахлуе в заведението. В този момент престъпникът си изпял всичко и й казал имената на полицаите, които покровителстват незаконния бизнес.

Тя признава, че често получава заплашителни съобщения на мобилния си телефон. Разказва, че за по-притесняващите от тях е уведомила полицията, но като цяло не се страхува и се успокоява с мисълта, че куче, което лае, не хапе.