Поп певицата Йоана бе първата изгонена от настоящия сезон на „Биг Брадър". Певицата споделя, че дори в рамките на седмица тя отново е успяла да усети магията на риалити шоуто и е доволна, че дори и за дни е била под светлината на прожекторите.

Краткият престой в Къщата обаче се превръща в причина за дълъг разговор с блондинката, която хвърля светлина не само за отношенията си със съквартирантите, но и за всичко по-любопитно, случващо се в личния й живот, пише "Всеки ден".

"Една авантюра срещу 100 000 лева е много приятна авантюра. Пожелавам я на всеки! Истината е, че тази година продуцентите ми отправиха неустоимо предложение и аз не можах да им откажа. Всеки участвал във „ВИП Брадър" изпитва дълго време един сантимент към предаването и когато ти се удаде възможност отново да си в къщата и тя е подплатена с един добър финансов оттенък, нещата се случват много лесно," разказва певицата.

"Чисто от сантиментална гледна точка аз непрестанно връщах лентата назад и се присещах за моменти от предишния сезон, в който участвах. Беше ми мило да съм в предаването и да се връщам назад в спомените си. Подборът на съквартирантите тази година е много добър, изключително симпатични хора - Соня Колтуклиева е една от тях, не познавах Деси Слава отблизо, но и това се случи и я намирам за страхотна.

Същото мога да кажа и за Ваня Джаферович, Борислав... С Ваня Червенкова сме приятелки в живота, това за никого не е тайна. Двете се сближихме изключително много след „ВИП Брадър 2013". Ние се познавахме и преди това, но бегло," обяснява Йоана.