Владимир Кличко се извини на Кубрат Пулев за изригването си след края на мача в Хамбург. Изнервен от поведението на българина преди и по време на срещата, Влад прошепна нещо в ухото му секунди след като го нокаутира.

„Беше трудно да сдържа емоциите си. Извинявам се за тази си вербална атака. Просто бях прекалено емоционален и не можах да се сдържа", заяви Кличко.

Украинецът за пореден път даде заслуженото на българския си съперник.

„Уважавам много Кубрат Пулев като атлет. Мисля, че той ще стане още по-силен след този мач, по-опитен, ще придобие още повече качества, а освен това вече ще знае как да се държи преди и след мачовете си. Честно казано, исках много да го нокаутирам заради думите му. Опитах се да не допускам емоции на ринга, защото е опасно, но не успях напълно. За мен обаче нямаше връщане назад", коментира Кличко.

„Пулев показа колко е уверен в победата и че нищо не може да го спре. Аз обаче бях длъжен да му покажа обратното и в крайна сметка успях. Дали беше лесен мачът? Нека кажем, че не ми беше точно лесно. Пулев направи много грешки, като тази при нокдауна в първия рунд. Бях много изненадан, че се изправи, но това само показва колко добри качества притежава", добави 38-годишният световен шампион, пише "Всеки ден".