Прочутият илюзионист Динамо ще представи триковете си пред 10 български фена на 9-и октомври в Букурещ. Discovery Channel дава уникалната възможност всеки да бъде между избраните, които ще се видят на живо със звездата от „Динамо: Невероятни магии". За да попаднете сред тях, трябва да се включите в играта „Виж Динамо на живо!" на Фейсбук страницата на Discovery Networks Bulgaria.

Ако искате лично да видите магията на Динамо, е необходимо да събирате магически кодове (думи), скрити на различни места около вас: в ефира на Discovery Channel и в официалната им фейсбук страница, в интернет, по улиците на София и Бургас, и в бензиностанции OMV. Общият им брой е 44, като всеки 10 регистрирани кода ви носят едно участие в томболата за среща с Динамо. Състезанието ще продължи до 23:59 ч. на 28-и септември в специално създаден фейсбук таб, който може да отворите тук. „Колкото повече кодове събирате, толкова по-голяма е вероятността да сте сред големите късметлии.", споделиха от Discovery Channel.

Мистичният Динамо е роден на 17 декември 1982 г. в Брадфорд, Западен Йоркшир, Великобритания. Още от малък дядо му го въвежда в тайните на магията. Младият Динамо усъвършенства уменията си, за да отблъсне децата, които го дразнели.

Ексцентричният британец приема псевдонима Динамо, когато по време на честване на стогодишнината от смъртта на Худини в Ню Йорк, докато изпълнява фокуси пред редица признати илюзионисти като Аарон Фишър и Дейв Блейн. Тогава някой от публиката извиква: „This boy is dynamo!" („Това момче е машина!").

Така започва и новата ера в магията. Самюел Джаксън, Уил Смит, Пи Диди, Джей Зи, музикантите от Coldplay, Ръсел Бранд, Гуинет Полтроу са само част от звездите, който са възхитени от уникалния талант на Динамо. Съвсем скоро ще започне и четвъртият сезон на „Динамо: Невероятни магии", в който Динамо пътува до Лос Анжелис, Сан Франсиско, Париж и за пръв път до Индия, преди да се отправи отново към Лондон, където е започнала и историята му. Премиерата на магичното предаване е през октомври по Discovery Channel.

* Събери първите букви на всеки параграф (акростих) и ще получиш един от кодовете, с които можеш да участваш в играта.