На Ким Кардашиян й хареса да позира гола и бременна. Само преди месец риалити героинята цъфна в профила си в Инстаграм, както майка я е родила, а вече е и по павилионите за вестници в САЩ. Тя е топлес за юбилейния брой на списание "C", което празнува 10-а годишнина.

Голотата за първи път обаче не е на фокус, защото признанията й в списанието са разтърсващи.

Кралицата на провокациите разказва, че има усложнения при бременността и може би това ще е последното й дете.

34-годишната Ким обяснява, че при раждането на момиченцето й Норт Уест преди две години, плацентата й се била вградила твърде силно в стената на матката -  състояние, наречено "плацента акрета". Лекарите предполагат, че проблемът при втората й бременност ще е още по-сериозен, заради което ще се наложи при раждането да й премахнат матката.

"Лекарят ми мисли, че отново ще имам плацента акрета. Ако плацентата прорастне по-надълбоко този път, ще ми махнат матката и уретрата. Това е доста страшно за мен.", казва Кардашиян.

Въпреки това Ким е решена да износи детето си докрай ."Ще живеем ден за ден, за да видим как вървят нещата", признава още риалити звездата.

Тя твърди, че вече не иска да излиза навън, защото хората непрекъснато коментират колко е дебела и това променя настроението й, дори същността й. "Спрях да се смея така, както се смеех преди да забременея с Норт", споделя с тъга Кардашиян.

Въпреки това тя не се притеснява от голотата си и продължава да позира без дрехи./ Lifestyle.bg

 

💭

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 27, 2015 at 2:51pm PDT

Shot this in a California desert with one of my faves @KeslerTran #CaliGirl #CMagazine

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Aug 27, 2015 at 1:26pm PDT