След гръмкото си завръщане на музикалната сцена, с последния си видео сингъл Ф. А. V. R, рапърът Спенс ще се качи на сцената на Sofia Live Club, за първия си голям клубен концерт. На 28-ми ноември звездата на родния хип-хоп ще пристигне с тежката артилерия, а именно с целия си лайф бенд и DJ-ите - Chukee и Groovy.

Концертът е първия по рода си за популярния изпълнител и се очаква да бъда истински взривоопасен. Както винаги буен и прям Спенснята няма да се пести и в съботната вечер. Заедно с музикантите, рапърът подготвя специална програма за концерта в клуба, в която ще изпее едни от най-популярните си песни "Писна ми", "Началото", "Направи ме щастлив", "Ти гониш", "За мен", "А вие спахте ли добре?", "7 без 10", "Шопска салата made in China", и много други., и разбира се последния си хит "Фак Америка, Viva Russia", който предизвика вълна от коментари в публичното пространство.

Билети за събитието на цена от 10 лева, могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси. Цената на място ще е 15 лева.