В ефира на Фен ТВ направи премиера най-новият проект на Александър ft. Славена „Колко вдигам от лежанка".

Александър пресъздаде в „Колко вдигам от лежанка" ежедневието на много от младите хора - фитнес заниманията. Изптълнителят също е голям фен на залите за силови упражнения. Идеята за песента е хрумнала по време на поредния разговор с приятели във фитнеса по актуалния въпрос - какво правят момичетата във фитнес залите? Заради спорта или мъжете са там? Явно не са стигнали до отговор, след като Александър реши да попита всички момичета по този въпрос в сочения за хит сред фитнес маниаците „Колко вдигам от лежанка".

„Ходя редовно на фитнес и оттам ми хрумна идеята за този проект. Всеки започва да тренира, воден от определен мотив. Мъжете го правят, за да повдигнат самочувствието си, а на повечето жени основният им фокус са мъжете във фитнеса, а не упражненията", казва закачливо Александър.

Специално участие в песента взима изпълнителката на Диапазон Рекърдс Славена.

Освен закачливия текст и танцувална мелодия, Александър включи в песента и емблематичните лафове на интернет сензацията Гамена от клипчето му „Баси големите ръки ЧОВЕК", като лафовете „Машина съм човече", „Изродска работа брат". Домашното клипче на Гамена обиколи онлайн пространството, а във фитнеса не спират да се шегуват с тези реплики.

Видеоклипът е сниман в реална обстановка във фитнес зала. По време на снимките фитнес любители с голямо желание поискали да се включат в клипа и да покажат колко вдигат от лежанка. Сюжетната линия на видеото е с комедиен характер. Главната роля на треньорче-сваляч е поверена на Александър. А главната жеска роля е поверена на красивата Славена.