Жертва на огромно предателство стана фолк певицата Бони!. Годеникът й - арабският милионер Раби, предпочете дъщерята на Искра Радева пред певицата, пише Уикенд.

Докато ангелогласната ромка с трепет чакаше сватбата, г-н Раби се е увъртял около бившата телевизионна водеща Елена Станулова.

Последните три години Бони пазеше като държавна тайна кой е мъжът, с когото споделя дома и леглото си. Миналата есен, когато влезе в „Биг Брадър Ол Старс", певицата се стараеше да се държи като монахиня, за да не разгневи по-старомодния си приятел, заради което и напусна първа Къщата, очертавайки се като скучен участник в иначе интригантския формат. Чак наскоро Бони се осмели да признае, че въпросният мъж й е подарил годежен пръстен а тя е приела да му стане съпруга. Без обяснима причина обаче отношенията им забуксуваха, а двамата бивши годеници се опитаха да си изяснят из медиите, пише още Уикенд.

Напълно възможно е между двамата да е застанал трети човек, в случая - щерката на актрисата Искра Радева. Елена и Раби умишлено избягали в чужбина, тъй като все още не искали връзката им да става достояние на клюкарите и най-вече на Бони, тъй като раздялата й с бизнесмена е прясна-прясна. До последно той я лъгал, че стяга за двамата апартамент под Витоша, в който да свият семейно гнездо.

Твърде рано е да се каже дали, след като не отведе Бони до олтара, арабинът ще се изкуши да стори това със силиконовата Елена. Запознати с нрава й обаче прогнозират, че тя няма да изпусне заможния бизнесмен, чиято фирма строи предимно по морето. В колекцията си от мъже бившата тв водеща няма нито един беден българин, всичките й любовници са били или мутри, или състоятелни мъже с доходоносни бизнеси.