Ангел, как предложи на Биляна Евгениева да участва в новото ти видео „Мега си яка"?

-  По принцип в моите клипове така се е случвало да има популярни жени. Преди в мои клипове са участвали плеймейтките Златка, Дорис Дилова и Елеонора също (бел. ред. Елеонора Палавейска от „Биг Брадър Family"). Сега решихме с екипа, че самата песен ще подхожда точно на нея. Аз се познавах с нея. Приятели сме. Условието й беше да чуе песента. На нея още при първо слушане й хареса и каза, че текстът все едно за нея е писан.

Разкажи някоя случка от бекстейджа на клипа, все пак във видеото вие спите и в едно легло?

-  Интересното беше, че трябваше да снимаме пред парламента, където тя пресича по една пешеходна пътека. Преди това обаче снимахме в един хотел, където тя е облечена с една рокличка, която изглежда обаче като нощно бельо - прозрачна и се вижда всичко. Пред парламента тя свали палтото, с което беше и остана по рокличката. Така трябваше да мине по пешеходната пътека точно по време на трафика, някъде към 17 ч. беше. Всички коли спираха, хората се чудят защо това момиче е така голо. Стана доста голямо задръстване и всички я гледаха. Първоначално хората не виждаха, че се снима отдалеч и беше доста забавно.

Всъщност говори се, че двамата имате любовна  афера. Каква е истината? ПР ли беше това?

-  Не е било ПР. Ние не сме търсили това нещо. Журналистите спекулираха с това. Ние сме приятели. Нямали сме любовна афера. Много неща се изписаха. Аз вече се забавлявам, защото няма грам истина в това.

Вярно ли е, че настоящата ти приятелка те ревнува от Биляна?

-  Това сега го чувам (смее се). Няма такова нещо.

От колко време сте заедно?

-  Ще стане година и половина откакто сме заедно.

Как се запознахте?

-   От 2010 г. се познаваме. Тогава ми излезе първата песен „Като хлапачка" и щом видяла песента, ме е харесала. Тогава тя ме намери във Фейсбук. Тя ми писа и така се запознахме. Видяхме се. Тогава тя беше на 16 г. и нямаше как да се случат нещата. Няколко години ние поддържахме връзка, но само приятелска, чувахме се по телефона, понеже тя е от Габрово. В началото на миналата година се чухме пак. След толкова много време решихме да се видим отново в София. Видяхме, че има доста искри и нищо не е изгубено. По съвсем различен начин са вече нещата. Тя е завършила. Имаше голям пламък и вече живеем заедно. Доста често пътуваме при родителите й в Габрово.

Какви мъже харесват жените?

-  Жените може би са мазохисти. Обичат мъжете да се държат грубо с тях, което, според мен, е грешно. С една жена трябва да се държиш мило. Тя е по-нежната половинка от двамата. Но жените обичат повече лоши момчета. В днешно време, ако започнем да възхваляме една жена - изобщо няма да обърне внимание отколкото, ако я наречеш, че е „кучка" или „долна". Не знам защо така става. Факт е, че жените се кефят повече на такива неща.

Защо през последните години лошите момчета не излизат от мода?

-   Не мога да си го обясня. Явно това в момента е на мода - да си лош, гаден, престъпник. Тогава жените повече се кефят на такива мъже.

А мъжете какви жени харесват?

-  Моите наблюдения са, че мъжете като цяло, дори и аз, обичаме жената да е по-тиха, спокойна, да те разбира, да те подкрепя, да те уважава. Повечето жени в момента не искат сериозни връзки. Станаха материалисти, гледат какво могат да извлекат от една връзка, дори да не обичат и харесват мъжа. Гледат да има пари, да има коли, да ги развежда, да им купува разни неща. А дали е на 25 или на 50 г. въобще не ги интересува. Това е най-жалкото.

Отмина  ли времето на силиконките, които мъжете харесваха, защото като че ли те искаха точно такъв модел?

-  Ако допреди няколко години тези момичета можеше да ги видим само по телевизията като фолкпевици и мъжете да се радват, и да го искат това нещо, сега можеш да влезеш в първата дискотека и да срещнеш още 20 такива. Не може да видим естествената красота на дадено момиче. Моите наблюдения и на моите приятели са, че всеки търси вече естественото - да си е с нейната косичка, да не е с екстеншън, да е с нейната уста, а не да е „напълнена" и сутрин като се събуди да се завъртиш на другата страна. Всяка една жена със силикон пък като тръгнеш да й пипаш гърдите и хващаш нещо твърдо, не е естествено това. Аз винаги съм бил „за" естествената красота. От фолкпевиците тръгна тази мода, защото всяко едно младо момиче иска да подражава. Това става еднотипно вече. Всяка една е такава. Затова вече се търсят естествените момичета.

Коя е твоята най-добра приятелка сред колежките ти?

-  Имам много приятели. Дори от конкурентната фирма. От нашата фирма с Дебора сме приятели. Имали сме съвместни участия, много готин човек е. Алисия също. Тя е супер земна и искрена, винаги готова да помогне, да подаде ръка на даден човек, независимо за какво. Пишем си постоянно. Тя е 12-13 години на сцена. В момента е една от топ изпълнителките на попфолка. Помага ми със съвети. Подкрепяме се.

Вашата песен с Алисия -„Плачи сега" има албанска версия на Sergio "Without you". Да изясним нещо много коментирано - това кавър ли е?

-  Песента ни е авторска, тя не е кавър на албанската версия на Sergio. Моята е авторско парче. Авторска е, защото когато е кавър се подписва договор, плаща се. Наистина неговата песен има някаква прилика с нашата, но двете нямат нищо общо. Ако беше кавър - досега да сме съдени, да се е разбрало. Интересното е, че песента на Sergio беше излязла половин година преди нашата и въобще не беше завъртана в България. След като излезе нашата с Алисия имаше над 1,5 млн. гледания в youtube и накрая излиза, че на Sergio е тотален хит навсякъде в България и я въртят повече от нашата, защото нашата била крадена.

Откъде се получи тогава тази еднотипност между вашата песен с Алисия и неговата?

-  Песента на Sergio си е негова. Не зная кой му я е писал и правил, а нашата е авторска. Има много малка прилика в един инструмент. Иначе самата хармония и изпяване са съвсем различни. Те нямат нищо общо. Може би инструментът е еднакъв. Но да вземем една китара. Колко песни може да има с една китара или с един саксофон... в много песни. Това че се е съвпаднало самият инструмент с неговата като бленда са едни и същи, това не значи, че е кавър. Нямат нищо общо двете песни.

Има ли нещо, което да те дразни във вашия бранш?

-  Няма такова нещо. Единственото което мисля, че не само аз, но и повечето колеги се дразнят, е, че по дискотеките се въртят по 5-6 имена, които са по-популярни. Върти се едно и също - 5 човека на кръст. Може би, когато преди години се пускаше абсолютно всичко, попфолкът беше на много по-голямо ниво. Може би, че се въртят няколко имена - затова няма и развитие.

Малко от почитателите ти може би знаят, че през 2000 г. си участвал във филм с Жан Клод - „Затворникът". Разкажи малко повече за това.

-   Бях още ученик. Преди 14 години, едно лято през ваканцията. Баща ми се познаваше с продуцентите, където се снимаше филма. Той се снимаше в София, на Централна гара имаха декор. Тогава цяло лято вместо да обикалям по улиците участвах във филма като статист. Видях отблизо как се снима. Дори мечтая да участвам във филм с по-голяма роля, защото това ме влече и ми се отдава.

Самият Жан Клод видя ли го отблизо тогава?

- Разбира се. Имаме снимки. Работата по филма тогава продължи 3 месеца.

Земен човек ли е той?

-   Да, да, много земен. Аз тогава не знаех английски и не можеше да си говоря много с него, но от масовката си говореха. Бяхме около 300-400 човека масовка. Който е искал да се снима с него - се е снимал. Винаги се е шегувал, много приятен. Никога не е бил надменен и да се прави на голяма звезда. Радвам се, че като излезе филмът видях всичко това, което сме го преживяли тези 3 месеца. Радвам се, че ме има и в кадър в самия филм. Едно незабравимо участие за мен е това.

Това лято имаше неприятна случка с властите. Ти беше обискиран от полицията на плажа. Защо те спряха?

-  Доста глупости изчетох относно това, че съм бил наркоман, но никой журналист не се е обадил да ме попита, какво се е случило. Цялата истина е, че тази година аз имах доста участия на морето. Понеже съм от София и предпочетох месец и половина да отидем и да си живеем на морето. Наехме един апартамент там. Вместо да пътувам - си седях там, хем море и забавления, хем участия. Случката се развива на един плаж между Бургас и Поморие. Бяхме на плаж с озвучителя ми и група около 10-ина момчета още бяха. Забавлявахме се, попитаха ме може ли да се снимаме. Снимахме се, говорихме си и тези момчета си тръгват. Ние ставаме с моя озвучител, за да отидем да си вземем душ и да тръгваме за Кърджали, понеже имах участие тогава. В този момент един човек, с къса фланелка с колело, ме пита: „Ти откъде си?". Викам: „Откъдето си искам. Защо трябва да ти давам обяснения на теб, нито те знам, нито те познавам". Той ми показал някаква карта, но аз не съм видял, че ми показва някаква карта, той не казва... Вика: „Спри, дай си личната карта". „Нямам лична карта, защото бях на плаж. Как да плувам и да си нося личната карта". След това ми каза „Дай си ЕГН-то". Аз диктувам, но нещо бъркам някаква цифра и той ми казва: „Ти ме лъжеш, това е женско ЕГН. Сега ще викна колегите да те заключат". Викам: „Какви колеги, ти какъв си" и тогава вече се представи, че е от криминална полиция. Другите момчета от плажа ги гледам, че за секунди дойде някаква патрулка и ги заключиха. Човекът вика: „Трябва да те заключим и теб. Нямаш никаква карта, казваш грешни ЕГН-та". Извиних им се, че не съм разбрал, че са от „Криминална полиция". Те - две момчета с къс ръкав, и не можеш да разбереш въобще какви са, и аз естествено, че ще се държа така с някой, който ми иска личната карта и имена. Естествено, че няма да си ги дам. Нито го знам, нито го познавам. В крайна сметка не са ме закопчали. Просто ме заведоха до районното. Разказах кой съм, къде съм бил. Личната карта трябваше да ми видят и понеже ми беше наблизо квартирата, минаха, за да установят самата самоличност. Разпитаха ме, видяха, че няма нищо, извиниха ми се. Казаха ми да си нося личната карта. Даже ми опростиха това, че трябваше да ми съставят акт понеже не си нося личната карта, но не ми направиха. Много малко ме държаха, около половин час, докато разберат за какво става въпрос. Аз им обясних. Нямаше да се стигне до там, ако не се бях заял аз с тях. Но аз пак казвам, че аз не знаех, какви са тези хора насреща - някой да ми иска личната карта, без да се е представил, естествено, че ще се държа така арогантно.

Защо се стигна  дотам да ти искат лична карта?

-   Тях (бел. ред. момчетата от плажа) са ги хванали с някакви наркотици, доколкото разбрах. Дали с това се занимават или за лична употреба, не знам.

Как поддържаш визията и тялото си, така че да изглеждаш в добра форма?

-  Това за мен е доста трудно. Преди години, за никой не е тайна, че съм се занимавал с културизъм и че имах проблеми.

Преди време ти си взимал стероиди. Какви са негативите от това?

-  Донесе ми доста здравословни проблеми. Естествено като всяко едно младо момче исках да изглеждам добре и да съм мускулест. Имах едно нормално, готино тяло и даже не знам за какво ми беше да взимам стероиди. Взимах тези стероиди 1 месец и пазех режим на хранене. Трябва да ядеш хубава храна - ориз, чисти пилешки пържоли. И така, на 17-18 години започнах да вдигам кръвно, например 180 на 120, започна да ме стяга сърцето. Отидох на лекар и той каза, че съм бил на косъм от микроинфаркт. Забраниха ми всякакъв спорт, за да може бързо да се възстанови организма. Така 3-4 години нищо не съм тренирал. Сега ми няма нищо. Има отражение и на черен дроб и на сърце, и на кръвно. Много е вредно. Това нещо, което повечето го пият за нарастване на мускула, го използват само за животните. Това, което съм пил аз навремето, се използва преди състезания за коне, за да им дава сила, като допинг.

Смяташ ли, че твои колеги от фолк бранша сега взимат стероиди, за да поддържат телата си?

-  Естествено, че взимат. Няма как тия релефи да станат нито със салатки, нито с пържолки. Нека да кажа също, че който взима такива неща става релефен, но след като спре да взима, всичко се лепи двойно и тройно. Организмът започва да натрупва мазнини. Тази химия предизвиква това - напълняване.

Говори се, че гей обществото има много силни позиции в музикалния бранш. Ти какво си чувал по този въпрос?

-  И в момента има такива колеги, които благодарение на това успяват по някакъв начин, защото те се поддържат много. Има такива - чувал съм. Знам горе-долу кои са, но това не е моя работа да го обсъждам и да го говоря.

А ти получавал ли си интимни предложения от мъже в замяна на някакви облаги?

-  В началото на кариерата съм имал такива предложения - да бъда любовник на еди си кой, за да ме лансира той и да ми прави видеоклипове и да вървя нагоре. Няма да казвам имена. Това е било преди 4 години. Но при мен няма как да се случи, защото аз съм бил винаги мъжкар.

През декември имаш рожден ден. Как ще го празнуваш и какво си пожелаваш?

-  23 декември е един от последните работни дни и горе-долу всяка година така правим, рождения ден го съчетаваме с едно коледно парти на цялата ни фирма. Около София ще бъде. Пожелавам си единствено да съм жив и здрав. Мисля, че ще ми е успешна годината (2015), тъй като 15 ми е любимо число.