Иво Сиромахов се замеси в скандал сред българските потребители в Twitter. Срещу сценариста има обвинения, според които той си присвоява забавните реплики, на които попада в социалната мрежа, пише Avtora.com.

Така преди около 2 седмици, когато в медиите излезе новината, че се предлагат 400 хиляди евро награда за главата на Бойко Борисов, потребител с псевдоним Arhivatora публикува в профила си в Twitter коментарa: "С'я не разбрах - тия 400 хиляди, дето ги искат, трябва да пращаме SMS-и или кво?".

Часове по-късно същата реплика е написана на стената  във Facebook профила на Иво Сиромахов, а ден по-късно  е  казана от него и в "Шоуто на Слави".

След това "съвпадение" упорито започват да се появяват и още нови такива. Сред тях е: "Чудя се защо актьорите в порнофилмите накрая свършват сами. Предполагам, че е от солидарност към зрителя", появило се в профила на Stoynoff в Twitter на 4 ноември и по същата схема - скоро и в профила на сценариста във Facebook.

По този повод бе създаден специален канав в Twitter, в който сценаристът е обект на  злободневни коментари от страна на различни потребители.