Лора Караджова не скри, че обича да разчита на себе си и трудно издържа съжителството с родителите си. "Едвам изтърпях майка ми да ни гледа с бебето, след като си счупих крака.

Инцидентът стана на сноуборд, а всичко се случи месец, след като родих. Ежедневно се карахме, защото съм отвикнала да бъдат родителите ми около мен" - разказа певицата пред bTV.

Лора Караджова сподели, че нелепата случка станала не по време на спускане или пък удар, още по-малко пък като е карала в опасни зони. Просто не могла веднага да спре и нещо се усукало в единия й крак.

"Наложи се операция, защото счупването си беше доста сериозно - на три места. И докторът ми каза, че ако искам гипс, трябва да седя 4-6 месеца с него, което направо ми разби всички планове за живота напред.

Другият вариант беше операция, след която възстановяването е за един месец. И аз естествено предпочетох операция"- призна дъщерята на вокала на "Сигнал" Йордан Караджов.

Огромният проблем бил, че всичко това станало само месец, след като Лора беше родила малката Алиса. И за да бъде отменена в грижите за бебето, се наложило да се събере под един покрив с родителите си, което я изнервило./Lifestyle.bg