От няколко години насам, Азис извая завидно тяло, което към днешна дата вече му носи солидни финансови дивиденти. Звездата прибра 20 000 евро, за да си свали слиповете пред екипа на гръцко гей списание.

Вече седмица Азис е настанен в луксозна VIP вила на гръцки медиен магнат, която се намира на остров Миконос. Именно в басейна на частния имот, родната звезда разкри прелестите си пред изцяло мъжки снимачен екип, по негово настояване.

Първоначалната предложена сума за ексклузивната еротична сесия била 15 000, но Азис категорично отказал да преговаря за тази сума и оценил лично дупето си на 25 000. Това била и финалната сума, която броили за него, защото нямали никакво съмнение, че ще си избият вложената инвестиция.

"Не знам дали знаете, но в момента вашият сънародник е страшно популярен страната ни! Няма да излъжа, ако кажа, че е по-слушан от нашите изпълнители. Знам, че в България много хора го мразят. Тук не е така. Нощните локали гърмят с хитовете му "Хоп" и "Сен Тропе". Особено актуален е в нощните клубове Babylon и Elysium cabaret, където полуголи мъже танцуват на музиката му. Дори има вечери посветени на имитаторите на Азис", разкри пред "Уикенд" Костас Антониадис, журналист от издателската група.

Именно в тези клубове се позабавлявал и Азис, където истерията около него наистина била огромна и дори е документирана на клипчета в youtube.