Албена Денкова заряза танците и отпътува за Москва веднага след „Денсинг старс". На последния лайв фигуристката се представи далеч под нивото, което заяви при влизането си. Тя обясни, че й се налага да пътува често до руската столица, където живеят любимият й Максим Стависки и детето им.

Освен това Албена трябвало да се подготвя и за участията си по фигурно пързаляне, така че почти е отсвирила репетициите за „Денсинг старс".

Денкова ще се върне за следващото живо предаване, но ако излезе на елиминации и се наложи да се защитава, няма да е упражнила и една стъпка, коментират от екипа на предаването, пише "Всеки ден".

Още с влизането си световната шампионка показа завидни умения и се нареди сред претендентите за първото място. Пътуванията до Москва и обратно през ден обаче може и да й изиграят лоша шега и бързо да отпадне под напора на конкуренцията.

Албена влезе в „Денсинг старс" със закъснение, а от предаването бяха осигурили нейният партньор в танците да я обучава в Москва. Калоян обаче не може да пътува всеки път с нея и да я обучава само когато тя има възможност да тренира.