Джуджи от "На кафе" призна, че в "Капките" й е по-трудно отколкото е очаквала. Близката на Гала довери за блога на Вихра Петрова, че дори се притеснява. Едва ли някой може да предположи, но "разтропаната" блондинка е със свито сърце единствено там.

"Трудно ми е, защото просто нямах представа, че работата в телевизионно студио няма нищо общо с това да излезеш на сцена, пред толкова много хора. Всеки ден съм на екран, но емоцията на сцената е съвсем различна. Това се оказа неочаквано трудно за мен. Не очаквах и че толкова много ще се притеснявам. Мисля, че вече преодолях това притеснение и сега забавлението излезе на преден план. Наистина е много забавно и вълнуващо. Освен това има и още един положителен ефект - отслабнах доста", казва тя.

"Аз никога не съм „изграждала образи" - не съм актриса, нито певица и в този смисъл всеки един образ в шоуто е сложен за мен. Полагам много старание... май не ми се получава много добре", споделя още Джуджи, която всеки път отнася критики от журито, като най-ожесточено я реже Фънки.

Като причина да участва в шоуто Джуджи изтъква това: "Защото съм „Луда калинка".