Жените постоянно се опитват да разгадаят кой мъж е „годен" за гадже. Господата пък имат други мисли в главата: Ще прави ли секс с мен тази вечер? Оказва се, че представителките на нежния пол изпращат явни послания, когато търсят удоволствие за една вечер.

Повечето дами чистосърдечно си признават, че във фантазиите си искат изживеят подобна секс емоция, но се притесняват да го кажат на глас. И все пак има знаци, които напълно разкриват какви ги мисли дамата срещу вас.

Ако приятелите ѝ са в кръг около нея и правят контакт само един с друг, това означава, че тя е на женска вечер и просто иска да се забавлява. Ако очите ѝ шарят и се разхожда от единия край до другия, говорейки си с различни хора, то тя търси нещо повече за вечерта.

Късата пола и високите токчета не са гаранция, че тя търси авантюра за една вечер. Всяка жена харесва вниманието, тъй като то е добро за егото ѝ. Но ако е оголила и бедрата и гърдите си, очевидно е на лов за свежа плът.

Ако жената от дискотеката ви повика с поглед или поиска да я последвате, то определено мислите в една посока. Няма смисъл от излишни думи - моментално действайте./Lifestyle.bg