Сидхарт Шукла, една от звездите на колоритния индийски сериал "Малката булка", напуска мащабната продукция. След като в продължение на стотици епизоди той радваше зрителите на най-успешната индийска сага, Шукла отказва да преподпише договора.

Напускането му ще бъде грандиозно, героят му Шив ще бъде убит, пишат индийски светски сайтове.

Това, което зрителите на Нова телевизия още не са видели е че Ананди (малката булка) и Джагдиш се разделят след университета и Ананди най-накрая се омъжва за Шив. Двамата ще се радват на раждането на своите близнаци.

Феновете обаче ще бъдат шокирани, защото в разгара на семейното щастие Шив ще бъде застрелян. Това ще се случи по време на празнична церемония в негова чест. Актьорът ще загине като мъченик.

"Всеки герой минава по свой път и пътят на този герой е до тук. "Малката булка" беше едно от най-хубавите неща, които са ми са се случвали. Беше като обрат в живота и ми даде толкова много любов и възхищение, за които всеки актьор си мечтае. Напускам с някои от най-скъпите спомени в моята кариера. Връзката ми с шоуто винаги ще остане много специална и близка до сърцето ми", каза Шукла, анонсирайки напускането си на сериала.

Актьорът ще продължи да се занимава с изявите си на малкия екран, както и с другата си страст - моделството. Шукла стартира кариерата си на модния подиум, като през 2005 г. спечели първо място в конкурса Best Model of the World, провел се в Турция.

Смъртта на Шив не означава, че сериалът е към края си. Въпреки желанието на много фенове, че е време "Малката булка" да приключи, продуцентите са замислили още много епизоди.

Сериалът стартира в далечната 2008 г., като зад гърба си има 1 500 епизода. Действието на „Малката булка" е по действителен случай и се разказва за малката Ананди, която на 8 години е дадена за съпруга за също толкова малкия Джагдиш. Откъсната от радостта на детството и семейството си, тя трябва да приеме и да се приспособи към своето ново семейство от непознати, към новите отношения в него, както и да се примири с ролята си на приятелка, любовница и майка, докато все още формира личността си и търси своя път в живота./ Lifestyle.bg