Днес се появиха първите снимки от сватбата на холивудските любимци Анджелина Джоли и Брад Пит. Двамата се ожениха тайно на 23 август в присъствието само на 20-тина близки приятели.

Днес те са на кориците на сп.People и Hello. Актрисата е в дизайнерска сватбена рокля на Versace, проектирана от майстор-шивача на марката Луиджи Маси. Той е създал специален воал, който е уникален с това, че е покрит с цветни рисунки на шестте й деца. Гърбът на роклята също е с рисунки.

"Луиджи е като част от моето семейство. Не можех да си представя някой друг да ушие роклята ми. Той познава децата ми и за него беше много забавно да реализира идеята ми", разкри Джоли в интервю за списание People.

Що се отнася до Пит, той е облечен с един от костюмите от собствения си гардероб, но взел назаем една от вратовръзките на синовете си, тъй като забравил своята.

Децата на Пит и Джоли са имали важна роля в сватбената церемония. Най-големите Мадокс (13) и Пакс (10) са придружили Анджелина до олтара, Захара и Вивиан са хвърляли листенца от цветя, набрани от градината им, Шайло и Нокс пък са носели пръстените. Децата са помогнали и за написването на брачните обети, които Пит и Джоли са си разменили.

"За нас беше важно този ден да бъде спокоен и изпълнен със смях. Беше специален ден, който споделихме с децата и много щастлив момент за нашето семейство", споделят Пит и Джоли пред изданието./ Lifestyle.bg