Фолк певиците откриха летния сезон. Някои от тях го направиха още през февруари, когато у нас бе люта зима и затова част от тях избраха да отлетят на топло в Дубай.

В момента много от изпълнителките са по родното Черноморие, където, освен че имат участия използват свободните дни, за да отидат на плаж.

Преслава посети любимата си дестинация Дубай, а в момента е на българското Черноморие. Певицата е и сред най-големите любителки на слънчевите лъчи и всеки ден разпуска с приятели по плажовете.

В началото на годината, малко след Нова година,  Галена бе на почивка на остров Бали и в Сингапур. Изпълнителката бе заедно със своя любим Галин.

Тя не пропусна да си направи селфи в басейна "Infinity" ("Безкрайност") пред 5-звездния "Marina Bay Sands Hotel".

Малина успя да отдели два дни, за да си даде почивка, а певицата избра любима дестинация на звездите - Златни пясъци. Тя показа страхотно тяло, като успя да събере погледите както на българите, така и на чужденците, които не скриха своето възхищение.

Татяна използва всеки свободен ден, за да се радва на слънцето. Изпълнителката отново е в отлична форма, като освен плажуването, не пропуска и тренировките във фитнес залата.

Райна бе сред първите, отдали се на слънчевите лъчи, като изпълнителката посети Доминикана още преди месеци. Завидна форма и красиви гледки сподели с феновете си певицата.

Андреа успя да се наслади на слънчево време при реализирането на турнето си в САЩ и Канада. Тя се наслади и на красиви плажове и много емоционални преживявания. В Монреал изпълнителката успя да отдели ден, в който се любува на страхотен басейн в един от най-красивите хотелски комплекси.