Ралица Балева, която живее в Швейцария, си дойде в България и се оплака по време на участието си в предаването „Тази събота и неделя" по bTV, че е имала стомашни проблеми и колики, но вече се чувства по-добре. Манекенката определи като „приятелка от детските години" дъщерята на Людмила Живкова- Жени и заяви, че получава информация какво става у нас от свои 4 приятелки у нас, пише блиц.

Владеещата 7 езика Балева заяви на български с трудно доловим акцент, че не винаги в живота си е имала само хубави моменти, но и трудности, които се е стремила да преодолява. „В началото на 90-те години на миналия век пропуснах много възможности за развитие като модел, имаше визи и не винаги можеше да се получат", припомни си тя.

Балева разказа, че се омъжила на 19 години, а на 21 вече успяла да замине извън страната, защото „периодът тогава бе бурен и несигурен". Тя не пожела да си припомня времената, когато е била съпруга на сина на партийното величие от соца Милко Балев.

Манекенката определи чувствата между нея и Роберто Кавали като „топли и приятелски". Двамата се срещали често, а и разменяли писма по интернет. „Познавам Наоми Кембъл, тя е топла и сърдечна жена в личните си връзки, имам и доста други приятелки сред манекенките", уточни тя.