Черното е цветът на работното лято на Юлиан Вергов, който зачеркна плановете си за къмпингуване по родното Черноморие и осъмна като руски мафиот в студията на „Ню Бояна Филмс". През последните две седмици актьорът движи облечен във фаталния цвят, спретнат в риза с дълъг ръкав въпреки рекордните жеги. Личния си комфорт той жертва заради ролята на руския мафиот Слава в кървавата лента „Боик: Фаворитът" (Boyka:Undisputed IV), научи „Монитор".

Четвъртата част на холивудската продукция е режисирана от Исак Флорентин, а главната женска роля е поверена на Теодора Духовникова. Тя скача в кожата на Алма, съпруга на MMA боец,

който умира при инцидент на ринга. Героинята й попада в капана на силови групировки, а основното действащо лице в екшъна Юри Боик (Скот Аткинс) се гмурка в серия рискови мачове, за да я освободи. Между­временно Вергов и Ду­хов­никова по­гъ­де­личкаха любопитството на феновете си с общ кадър във Фейсбук, под който написаха „The Russians Are Coming (Руснаците идват)". По това време на годината Духовникова по традиция паркира кемпер на гръцкия остров Лимнос, който е рай за сърфистите. Актрисата ще получи така желаната си доза релакс и слънчеви лъчи в края на август.

Каскадите в лентата са поверени на български екип,изнесъл на плещите си доста от касапниците в сериала „Игра на тронове". Освен Вергов и Духовникова на снимачната площадка се подвизават Башар Рахал и Валентин Ганев, сочи справка в кинопортала imdb.com.