След като забранената връзка на Кали и любовника й бе публично разкрита и стана достояние на официалния й мъж Антон Краус, устатата чалга дива вече не крие гаджето си.

Двамата бяха щракнати от папараци в столичен мол. Изпълнителката бе на шопинг в компанията на новия си и на по-малкия си син Марк, плод от връзката й с Антон Краус.

Вече се появиха и мнения, че Кали очевидно не чувства грам притеснение, че е разбила сърцето на министерския наследник, а гаджето и също не изглеждаше разстроен от факта, че е разтурил семейство.

Вместо да изпитват угризения на съвестта, любовниците се разхождаха из мола сякаш са младо семейство, докато пред тях весело подтичваше Марк, пише hotnews.bg.

След като двамата направили дълъг и обстоен тур из лъскавите магазини в търговския център, те се отправили към паркирания в подземието джип, а грижата палавият малчуган да бъде качен в тежкото возило се паднала на новия му татко.

Фолкпевицата вече е приютила в жилището си ски инструктора Владимир, който е известен с прякора си Влади Позьора. Той е син на уважавана лекарка, която не одобрява връзката му с по-възрастната от него Кали, която има две деца от предишни свои връзки.

Преди две седмици Антон Краус призна в интервю, че се е разделил с певицата, защото е узнал, че тя му изневерява. Фарсът е продължил 1 година. "Тя е имала две семейства", каза Краус в своята изповед.