Младата изпълнителка Alexa представи новия си проект, който е в модерния клубен стил „етно-хаус". Интересното е, че той не само е в нов, различен стил, а е и с две версии - българска и английска.

Българският вариант е със заглавие „Без етикет", а английският е озаглавен „Feel so good".

Вторият проект на Alexa няма общо с поп-фолк жанра. За първи път в България обещаващата певица представя най-новото хитово звучене на балканската музикална сцена, определено като стил „ЕТНО-ХАУС". Двойният "етно-хаус" проект е с изцяло комерсиално клубно звучене.

Стилът „етно-хаус" е новият фаворит на клубните DJ-и. Песента на Alexa е съчетание между електронни инструменти, вокал и фолклорни мотиви от българска народна песен.

Специалното участие в клипа е на ансамбъл „Чинари". Лентата е заснета във величествена крипта, в която професионалистите от „Чинари" пресъздават българската митология и фолклор чрез магически кукерски танци и впечатляващи маски.

Художественият ръководител и хореограф на ансамбъла Асен Павлов и част от танцьорите подготвиха заедно с Alexa специална хореография с традиционен фолклорен танц.