Музикалният бенд на Хулио Иглесиас пристигна в София още вчера и гледа мача от Европейското първенство Испания-Италия в класния столичен ресторант "Te Quiero".

12-те музиканти и беквокалистки, с които Хулио Иглесиас обикаля целия свят от дълги години, са от различни държави, но подкрепиха Испания в знак на солидарност към именития си работодател.

Докато викаха за иберийците, хората от бенда на Хулио похапнаха с удоволствие средиземноморски специалитети, галещи и най-изтънчения вкус.

Гостите бяха във видимо добро настроение и заедно с организаторите на концерта от АРТ БГ пяха български народни песни под акомпанимента на китара, маракаси и тарамбука.

Самият Хулио Иглесиас ще пристигне на 12 юни вечерта, ден преди големия си концерт в Арена Армеец София. Певецът имал голямо желание да дойде малко по-рано, но бил възпрепятстван от лични ангажименти.

Неотдавна Хулио Иглесиас отправи видео поздрав към българските си фенове, в което сподели, че е много развълнуван от завръщането си пред българска публика на 13 юни.

Билети за концерта в Арена Армеец могат да бъдат намерени онлайн от Eventim.bg, на касата на Арена Армеец и каса 3 в Билетен център НДК .