Красавицата шашна всички посетители на пловдивската дискотека, в която се появи заедно с други участници от риалитито Биг Брадър, пише kliuki.net. Надежда и брадърите бяха дошли да купонясват на участие на рапъра Криско. Блондинката изглеждаше видимо доста наедряла и сияеше отвсякъде.

Именно това поведение от страна на Надежда стана и причина посетителите на заведението да заговорят, че тя ще става мама. Всички помним, че докато тризначката бе в брадърската къща тя демонстрираше перфектно тънка талия. Но уви сега разликата е очевидна, това потвърдиха и фенове.

Трите сестри се появиха заедно с Лестер и певицата Сани Алекса. Веселата компания се забавляваше доста диво и бурно ръкопляскаха на Криско. Надежда определно изненада всички с вида и цяла вечер в заведението се говореше, че тя е бременна.

В брадърската Къща тя и Лестер преживяха кратка афера, но след това Надето заяви, че си има сериозен приятел, с който дори обмисляли сватба. Тя изглеждаше изключително щастлива и сияеща от радост. Това накара и посетителите да мислят, че тризначката скоро ще стане майка на първата си рожба.