Джордж Клуни окончателно се отказа от идеята за брака и реши да остане ерген до 55-годишна възраст. Преди дни той разби поредното женско сърце. Пред дни Клуни се раздели с половинката си екскечистката Стейси Киблър.

От вчера плейбоят започна да се обзалага колко години ще издържи без да се ожени. Още на 40 той се обзаложи, че скоро няма да се ожени, после вдигна границата на 50, а сега се басира, че няма да каже ''да'' преди 55.

"Джордж буквално пощуря. Хвана се на бас с Том Круз, че ще издържи още три години. Обсъдиха и сума, чиято стойност не разбрах'', разказва близък на звездата.

Посребрелият в косата плейбой започна да получава и съвети за следващо гадже. Според една от най-популярните холивудски сватовнички Пати Стенгър има една-единствена жена, подходяща за Джордж - неувяхващата секс бомба Джени Макарти, която дълги години беше гадже на Джим Кери.

"Макарти е същата като Клуни. Не иска деца. Не иска вече връзки. Иска приятно прекарване на времето. И двамата с Джордж остаряват еднакво красиво. Освен това тя е Скорпион, а той Телец, което е чудесна комбинация!", прогнозира сватовничката.