Снимките на Линдзи Лоън за Playboy вече са готови. Нейното прекрасно голо тяло щe топли желаещите в студените зимни нощи по Коледа. И докато чакаме с нетърпение извивките на палавата старлетка, от Lifestyle.bg си спомнихме за други известни американки, които в началото или в пика на кариерата си са позирали натюр за мъжката Библия.

 

Мерилин Монро

Не можем да не започнем с най-желаната жена на всички времена, чиито форми са предизвиквали много повече емоции, отколкото повечето сегашни силиконови красавици. Монро е била разпъната на кръст заради това, че на парада Мис Америка се е появила с рокля с деколте до пъпа. По-късно през 1953 г. Хю Хефнер слага именно тази снимка на корицата на първия брой на Playboy. Шефа та Playboy плаща на Монро скромните 500 долара, а тя се съгласява да се снима гола за вътрешната страница на броя. Две години по-късно Монро вече е световен секс символ. Защо ли?

 

Памела Андерсън

Тя определено е Кралицата на Playboy. За цялата история на списанието, Памела Андерсън се е снимала 13 пъти, като дебютът й е през 1991г., а последният път го направи през януари тази година. Пам е истинска рекордьорка и една от звездите с най-висок хонорар. Подобно на Линдзи Лоън тя получи близо 1 млн. долара за снимките, но на няколко пъти.

 

Денис Ричардс

Актрисата и бивш модел се съблече през 2004 г, само пет месеца след като роди първородните си дъщери - близначките Сам и Джей. Тогава съпругът й Чарли Шийн беше много горд с нея и едва ли заради снимките в Playboy се разведе с Денис година по-късно.

 

Анна-Никол Смит

Кариерата на жената с едни от най-големите гърди в историята стартира през 1992 г., когато тя показа с какво я е надарила природата в мартенския Playboy. За жалост всичко за Анна свърши 15 години по-късно - през 2007 г. я намират мъртва в хотелска стая в Холивуд, нагълтана с коктейл от наркотици и сънотворни.

 

Холи Мадисън

Бившата приятелкана Хю Хефнер стана телевизионна звезда, благодарение на него. Тя беше едно от зайчетата на американското риалити The Girl Next Door, което разказва за живота в имението Плейбой. След като се раздели с Хеф през 2008 г., Холи напусна шоуто, но не и сърцата на американците, които отново я поискаха гола и тя го направи за февруарския брой на 2009г.

 

Дрю Баримор

Детето на Холивуд, което разплака милиони по света с ролята си в "Извънземното", се превърна в разкрепостена млада жена и си подари дибидюс фотосесия за 20-тия си рожден ден. Стивън Спилбърг, който режисираше "Извънземното" и е неин кръстник, толкова се шокира, че й подари покривало за легло с бележка "Покрий се" плюс нейните снимки от Playboy, но с нарисувани дрехи. Това никак не притесни актрисата, която по време на гостуването си при Дейвид Летерман се качи на бюрото му и си показа гърдите - уж, за да му честити рождения ден.

 

Ким Бейсингър

Тя е била момиче на Бонд и момиче на Батман, но може би малко си спомнят, че беше и момиче на Playboy. Горещата Ким, чието тяло сигурно още стои залепено над предното стъкло на някой ТИР, свали дрехи през 1983 г. , за да промотира поредния филм за Агент 007 - "Никога не казвай никога", където си парнира с Шон Конъри. Голите снимки се оказаха жадувания трамплин за изгряващата тогава актриса и допринесоха и за последвалия Оскар за "Поверително от Ел Ей".

 

Шанън Дохърти

Красивата брюнетка навремето бе кумир на тинейджърите заради ролята си в тийн сериала "Бевърли Хилс 90210". През 1994 г. Шанън се разголи и на страниците на Playboy, а май това остана и най-запомнящата й се изява след края на сагата.

 

Фара Фосет

Легендата в американското кино дълго отказваше да се съблече дори и пред камера, но след като във филма "Сатурн 3" свали горнището си, нещо се пречупи в нея и през 1985 г. тя се снима полугола в Playboy. Това толкова й хареса, че на 50-тата си годишнина Фосет отново се разголи за мъжката Библия. В допълнение към броя имаше и видео, в което актрисата рисува с тялото си -  нейна голяма мечта.

 

Йоана Крупа

Декември 2009 г. отново беше гореща в САЩ, заради полякинята Йоана Крупа, която се изявяваше като модел, докато не се съблече за първи път в защита на правата на животните. Йоана е активист на PETA и мрази дрехите, не само тези от естествена кожа.


 

Тара Рийд

Сигурно нашето момче Захари (Зак Кехайов, който уж е женен за актрисата) се е усамотявал често пред снимките й за Playboy, преди да се запознае с нея. Тара свали дрехи за еротичното списание, за да докаже, че пластичната хирургия е направила чудеса с тялото й. Е, доказа го!

 

Ким Кардашиян

Благодарение на Playboy, а не на тъпото й риалити, Ким беше избрана за жената с "най-секси дупе" за 2010 г. Голите й форми винаги са предизвиквали въздишки у мъжете и слава Богу, че Ким направи нещо много умно - разведе се. Така ще даде шанс на повече желаещи да опознаят тялото й, което с малко Фотошоп никак не е за изхвърляне.

 

Дейзи Лоуи

22-годишната британка все още е по-известна като дъщерята на Гавин Росдейл, който разбрал за нейното съществуване едва наскоро. Дейзи Лоуи обаче има огромен потенциал и добре, че беше Playboy, ча да го разберем. Тя лъсна гола през септември и въпреки че изглежда невинно на корицата, разкрива палавата си страна на цели осем страници. Изобщо не личи, че досега се е снимала само в реклами./Lifestyle.bg