В откровен разговор със Софи Маринова Ивайла Бакалова призна, че малко преди да влезе във VIP Brother е открила нов мъж в живота си. Тя разкри, че любимият й е с 10 години по-млад от нея и двамата се познават отскоро. Ивайла обаче не е сигурна дали младежът все оше я чака отвън и дали като излезе ще бъдат заедно, пише bliasak.bg

Този откровен разговор двете дами си споделиха в спалнята, провокирани от послание, изпратено от Емил Кошлуков, чрез Софи, към Ивайла.

Маринова предаде на Миската, че по време на свое пътуване до Карнобат, заедно с нея и Мария Гроздева е бил и политикът. Всички са предприели това пътешествие, за да популяризират каузата на VIP Brother. Именно тогава Емо разкрил пред Софи, че обича Ивайла, подкрепя я и я чака навън. Според фолк певицата Бакалова имала нужда точно от мъж като Кошлуков (по-точно от самия него), който е интелигентен и добър. А не по-млад, с който да няма какво да си каже.

Чернооката красавица обаче не е на същото мнение. Тя разкри, че именно добрата комуникация я свързва с новия й мъж и, че засега чувствата, които изпитва към Емо са само приятелски. Тя обаче довери на приятелката си, че нещата може би биха били други, ако двамата се били срещнали при други обстоятелства.

Ивайла разкри възхищението си от отношението на Емо към дъщеря й, защото шастието на Рая е най-важното нещо за нея. Бакалова обаче все пак остави вратичка надежда за Кошлуков, като заяви, че ако чувствата й към другия човек преминат, нещата с политика може и да се получат.