Във втората част на интервюто, което Георги Веселинов даде за Lifestyle.bg, той разкрива дали между него и Гергана, с която бяха двойка в "Женени от пръв поглед", е имало чувства.

Георги признава дали е имал връзка с настоящата си приятелка преди предаването, както и дали двамата са на път да се оженят скоро.

Георги, Гергана беше ли влюбена в теб?

- Не мисля...

А ти беше ли влюбен в нея?

- Първите 3-4 дни се чувствах привлечен, но не бих употребил думата влюбен. Доста я харесвах в началото. И сега я оценявам като човек, който има своите качества, но не е моят човек.

Вярно ли е, че още преди предаването си имал връзка с момичето, с което си и сега?

- С това момиче се запознахме преди Коледа, излязохме няколко пъти на заведение, но не сме имали връзка. Просто тогава не се получиха нещата между нас. След като стана ясно, че с Гергана няма да осъществим връзка, с това момиче възобновихме комуникацията. Но пак започнахме да се срещаме чак след края на снимките. Бях категоричен за себе си, че преди това няма да излизам на срещи.

Как се казва настоящата ти приятелка?

- Не искам да казвам как се казва, както и да я замесвам във всичко това.

Тя как прие участието ти в „Женени от пръв поглед"?

- Тя, както и повечето ми приятели, ме осъдиха остро (смее се, б.а.). Не се сърдя, нормална е реакцията й. И за мен, ако не бях минал през този кастинг, където доста добре ме обработиха психолозите, би било глупаво да участвам.

Все пак това им е работата на специалистите?

- Може би тръгнаха с добри намерения, но за да се случи предаването, психоложката и мачмейкърите влязоха в един филм и обясняваха колко съм объркан и нелеп.

Заради реклама ли влезе в риалити формата?

- Не, това дори е лоша реклама за средите, в които съм. Нямам друг талант и нужда да се изявявам, освен в това, което работя.

Ти си IT специалист, нали?

- Да, най-грубо казано е така. Развивам се в сфера, която дава добра перспектива и винаги съм искал самостоятелно да работя. Когато бях преди години във варненска фирма, в която не ми харесваше това, което правя, заявих, че не искам да участвам в конкретния проект. Шефът ми каза, че нямам избор. Отговорих му, че имам и подадох молба за напускане. Цяло лято седях без работа, след това започнах да работя на свободна практика. Когато намерих проект в Германия, ми беше голям пробив. Отидох притеснен дали ще се справя, а се оказа, че съм доста над средното ниво там, колкото и нескромно да звучи това. В Германия се научих да бъда самостоятелен. Най-важното за мен е да не предаваш принципите си.

Вероятно пътуваш често по света заради работата си?

- Да, в Европа най-вече. Сега изневиделица дойде поканата от Щатите.

За първи път ли беше сега по работа в САЩ?

- Не, преди 10 години съм ходил пак там. Две лета съм бил на бригади като студент.

България ли е твоето място, където искаш да живееш?

- На този етап - да. Едно от най-лудите неща, дори е по-лудо от експеримента, в който участвах сега, е, че се прибрах в България, след като имах мечтана работа в Германия. Върнах се, за да работя за 8 пъти по-малко пари и не на толкова престижно място.

Защо го направи?

- В Германия се асоциализирах и си дадох сметка, че по всяко време мога да работя там, но никога няма да бъда на тези години, на които съм. Там ми липсваше социалният живот, който младият човек трябва да има и зарязах добри пари.

Не всичко е пари...

- Да, затова се върнах, но подписах нов договор, за да завъртя колелото отново. Един проект изисква половин година да съм в чужбина, така че ще пътувам и ще се връщам. Заради спецификата на работата ми, заплащането, което получавам е достатъчно, за да мога да се прибирам всеки уикенд в България. Плащат самолета и хотела, а аз ако искам да се прибера. До този момент не е имало при кого да се прибирам.

Което вече няма да е така, вероятно. Влюбен ли си сега?

- Чувствам се много добре, времето ще покаже останалото.

Каква трябва да е жената, която може да те спечели завинаги? Какво търсиш в нея?

- Трудно ми е да опиша конкретно каква трябва да е жената. Аз всъщност още търся себе си...

Може би искаш във всичко да си най-добър?

- Вярвам в западния подход, че човек е добър в едно нещо. Само в България всички разбираме от футбол и политика...

Имам предвид да си най-добър в това, с което си се заел.

- Специално във връзките не може да има победители, трябва да се чувствам щастлив.

Педант ли си в отношенията с хората?

- Изисквам, но това не са неща от сорта да е сготвено, да са измити чиниите и да е изчистено. Последният човек съм, който би държал такава сметка.

Ревнив ли си?

- Не, може би, защото жените, с които съм бил, са проявявали вярност, на която и аз съм вярвал. Дори са ме критикували, че не съм ревнив. Играя винаги с открити карти, не мога по друг начин, освен да съм честен в отношенията си.

Нараняван ли си от жена?
- О, да!

Залезът в Сан Ремо

Затова ли си предпазлив относно жените?

- Не мисля, че съм предпазлив.

С годините вероятно човек става по-мъдър?

- Със сигурност преди съм бил по-влюбчив, докато сега, след като съм преживял доста връзки, в които съм бил и зарязван, съм по-различен.

Меркантилни ли са днешните жени?

- Тези, с които общувам, не са. Отстрани виждам, че има такива.

С другите двойки от формата виждаш ли се?

- Със Светлана изпихме по едно кафе веднъж...

Истина ли е, че тя е влюбена в теб?

- Това ми звучи нереално... Тя ме покани да пием кафе, поговорихме си, защото споделяме обща съдба и толкова.

Какви изводи си направи от този формат?

- Плюсовете са, че много неща, които осъзнавах на теория, ги видях на практика. Нагледах се на лицемерие в този формат, въпреки че аз излязох лицемерът. Зад гърба се говореха много неща... Нямам предвид Гергана, а форматът като цяло. Затова бях толкова нервен в последния епизод. Хората така са устроени, че говорят това, което трябва, за да получат това, което искат. Докато аз съм в среда, в която хората говорят това, което мислят. Така че всичко, което се случи, ми беше адски болно. Получих много нападки, на които можех да отговоря подобаващо, но не исках да влизам в спорове. Мога да покажа и много неща, които имам в телефона си.

Съжаляваш ли, че участва?
- Когато взимам решение за нещо, нещата са изглеждали така, че мога да спечеля повече, отколкото да изгубя. Е, случи се обратното, но все пак никой не умря (смее се, б.а.).

Как ще коментираш момента на славата?

- Не знам. Ако бях положителният герой, може би щях да отговоря, но съм отрицателният.

Защо непрекъснато повтаряш, че си лош, за много хора си най-интересният участник?

- Това, че съм най-интересен, не означава, че съм най-харесван, а най-скандален и затова съм им любопитен. Истината е, че не усетих някаква слава. Доста хора се заглеждат по мен, когато вървя по улицата, пишат ми и във фейсбук, но нищо друго не се е променило.

Имаш ли предложения от девойки?

- Много малко, но имаше и такива, може би са били 10-ина конкретни, хайде да са 20-30 с тези, в които ме канеха на среща. Искам да изясня, че признанието ми, че имам приятелка, което стана по време на финалния епизод на предаването, беше инцидентно. Идеята беше да разказваме какво се е случило в трите месеца след приключване на снимките, а не отново да преповтаряме случилото се по време на тях.. Казах, че съм обвързан, за да се чувства приятелката ми спокойна, защото всеки ден ми пишеха във фейсбук, което я караше да е уязвима и несигурна. Затова публично исках да заявя, че съм зает мъж.

Гергана наистина ли не знаеше, че вече имаш приятелка?

- Светлана знаеше, ако наистина са първи приятелки, както е според фейсбук, би трябвало да е казала на Гергана... не знам.

Ще има ли истинска нова сватба, ако останете заедно с жената, с която си сега?

- Самият брак не е особено ангажиращо нещо, истинската връзка между двама души е когато направят осъзнат избор и решат да имат дете.

 

За да видите първата част на интервюто с Георги, натисанете ТУК.