Знаем, че в Холивуд дългите и щастливи бракове са рядкост. Изброените по-долу двойки са се запознали покрай работата си и въпреки проблемите и до днес все още продължават да са заедно

 

Брат Пит и Анджелина Джоли

Имат славата на най-красивата женена двойка в шоубизнеса. Както всички вече знаем, те се събраха по време на снимките на Мистър и мисис Смит през 2005 г. От брака си имат едно свое дете - Шийла и три осиновени - Мадокс, Пакс и Захара. Буквално преди седмици се заговори, че идиличният им брак е започнал да се пропуква след като Анджелина обявила, че иска още деца, но да се надяваме, че това е само временно търкане.

 

Тим Робинс и Сюзън Сарандън

Филмът „Бул Дърам" (1988) променя живота и на двамата. Тим и Сюзън се запознават по време на снимките на бейзболната драма и до края на 1988 г. бракът им е вече факт. Оттогава те са неразделни и много задружни особено при участията си в политически кампании. Те също така имат време, да създадат две деца и да участват и в много други филми.

 

Кортни Кокс и Дейвид Аркет

Представете си, как тази двойка един ден ще разказва на внуците си, че баба им се запознала с дядо им, докато той я пазел от маскиран убиец маниак с нож. Точно такава сцена заедно имат Дейвид и Кортни в хоръра „Писък" (Scream). През 1996 г. те се запознават на снимачната площадка и оттогава за заедно. По-късно и двата се снимат в двете продължения на „Писък". Има една дъщеря - Коко, чиято кръстница е Дженифър Анистън.

 

Джони Деп и Ванеса Паради

Откриват се един за друг през 1988 г. по време на снимките на филма на Роман Полански - „Деветата порта". Оттогава са изключително предана един на друг двойка, макар да не са женени официално. Имат две деца и прекарват по-голяма част от времето си в малко старинно френско село, далеч от натрапчивия и нездрав интерес на медиите.

 

Уил Смит и Джейда Пинкет

Уил и Джейда се женят в преследване на щастието през 1997 г. и имат две деца. Освен заниманията си като актьори, те създават и фондация „Уил и Джейда" която набира средства за образователни проекти за младежи и помага на бедни деца и техните родители живеещи при тежки условия в малките американски градчета,.

 

Антонио Бандерас и Мелани Грифит

Антонио си пада по Мелъни, когато пътищата им се пресичат през 1995 г. във филма „Две са твърде много" (Two Much). Женят се месеци след като той се развежда с Ана Леза. С Мелъни имат една дъщеря, която носи екстравагантното име Стела дел Кармен Бандерас Грифит.

 

Ози и Шарън Озбърн

Началото на връзката им е всичко друго, но не и конвенционално. Започва когато баща й - Дон Ардън, музикален  магнат и мениджър на Black Sabbath изхвърля Ози от групата. Тогава Шанън я поема от него, което води до тежък конфликт с баща й, но пък пламва любовта и с певеца. Шарън и Ози се женят 1982 г. и имат три деца, които виждат дядо си за първи път чак през 2002 г. Дон Ардън, известен като Ал Капоне на рок музиката, почина през 2007 г., но бракът на дъщеря му с „краля на мрака" оцеля и до днес, като премина през тежкия път на наркотиците, алкохола и безкрайните скандали. 

 

Кърт Ръсел и Голди Хоун

След катастрофалния си 5-годишен брак с актьора и режисьор Гас Триконис приключил през 1974 г., Голди Хоун се заклева никога повече да се омъжи отново. Така е до 1983 г., когато сърцето и отново се размеква от Кърт Ръсел. Оттогава двамата живеят щастливо без официален брак. Имат един син.

 

Фелисити Хъфман и Уилиъм Мейси

Звездата от „Отчаяни съпруги" Фелисити Хъфман и актьорът Уилиъм Мейси са женени от далечната 1997 г. Имат две дъщери. Те често участват поотделно в различни филми, а заедно играят само в „Магнолия" от 1999 г.

 

Том Крус и Кейти Холмс

Те леко шокираха света на шоубизнеса когато през юни 2005 година обявиха официално годежа си. Всичко се случило много по холивудски, след като звездата от „Топ Гън" предложил брак на колежката си, не къде да е, а на върха на Айфеловата кула в Париж. Въпреки проблемите около кариерата на Том неуспешните му първи брак и последвалите го връзки и досега той е щастливо омъжен за Кейти Холмс. Двамата дори имат дъщеричка.