Роби Уилямс разкри още подробности около своята зависимост към наркотиците. Певецът сподели пред медиите, че даже веднъж се е осмелил да вземе хероин. Той допълни още, че е бил под влиянието на наркотични вещества още през тинейджърските си години, преди да започне работа с Take That.

Уилямс бил пристрастен към почти всички видове дрога - от LSD, през кокаин, екстази и др. синтетики.

"Когато бях на 13 и започнах да ходя по клубове взимахме LSD. После прогресирахме и започнахме да друсаме кокаин. А преди LSD-то имаше и хероин. Взех го веднъж.", споделя певецът.

Освен това той не пропусна да спомене, че е страдал и от така наречената "американска болест" като е взимал голямо количество лекарства и в един момент мислел, че ще умре от предозиране също като други известни личности от шоубизнеса.

"Не бях в най-добрия период от живота ми. Видяхте какво се случи с Анна Никол Смит, Майкъл Джексън и Хийт Леджър. Можех да съм сред тях."

Наскоро певецът се завърна към кариерата си, след като прекара близо 3 години по клиники, в които се рехабилитираше от зависимостта си към наркотиците. Сега той издава нов албум и говори открито за проблемите от миналото си.